Charlotte Glaser Munch
© Fotograf: Karin Skog

Charlotte Glaser Munch

Charlotte Glaser Munch (f. 1972) gikk en ettårig forfatterskole som 20-åring, før hun studerte litteraturvitenskap, film- og medievitenskap og teaterhistorie på universitetet i Oslo, i Stockholm og København. Hun er usedvanlig opptatt av film, og har skrevet mange intervjuer og artikler i tidsskrifter, aviser og lærebøker om dette. Charlotte debuterte i 2001 med ungdomsromanen Trylleslag, og har siden den tid utgitt en rekke romaner og noveller for ungdom, samt to lettleste barnebøker. Flere av Glaser Munchs bøker er oversatt til svensk, dansk, nederlandsk og tysk. Charlotte flyttet i 2007 til Stockholm, der hun bor med mann og to barn.

Mer om forfatteren på www.cgmunch.com

Titler i salg

Viser 1 - 1 av 1

Anmeldelser

"En kjempespennende lettlestbok om mot, vennskap og å våge å ta egne valg. En av de aller beste leseløve-bøkene jeg har lest så langt. Fine, naturalistiske illustrasjoner av Åshild Irgens. Passer for jenter og gutter mellom ca 7 og 10."

Monica Westwold, Ringsaker bibliotek

"Denne boka fikk et jerngrep på meg i det samme jeg begynte å lese og jeg la den omtrent ikke ned før jeg var ferdig med den. Munch skriver godt og er god til å bygge spenning i relasjoner. Det jeg liker spesielt godt er at hun virkelig klarer å formidle en 14-årings følelsesliv så overbevisende. Vi hører historien som Saras umiddelbare opplevelser, alt er silt gjennom hennes hode og det fascinerende å følge. .(...) Charlotte Glaser Munch er en forfatter jeg gleder meg til å lese mer av."

Lise Forfang Grimnes , www.knirk.no

"I Charlotte Glaser Munchs velskrevne Alt jeg vil er å kysse deg er Sara (14) forelsket i naboen, den nyskilte Adam (29). Fordi hun sitter barnevakt der mens Adam jobber lange ettermiddager, har Sara mange muligheter til å drømme seg inn i redebygging med barnestell og middagslaging."

Morten Haugen, Aftenposten K

Bibliografi

2015 - 7 døgn for oss

2014 - Leseløve - Monsterbakken

2013 - Leseløve - Kinaputten

2012 - Alt jeg vil er å kysse deg

2011 - Nødinngang

2007 - For slem til å være snill

2004 - Alene sammen

2002 - Det du ser

2001 - Trylleslag