Alt du kan bli (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 112
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: All the wonderful things you will be
ISBN/EAN: 9788283730517
Kategori: Skjønnlitteratur
Alder: 0 - 3
Omtale Alt du kan bli

En ny barnebok-klassiker for de aller minste! Verdens vakreste gavebok til dåp, baby shower og bursdag. Påkostet gavebok med tre fortellinger som varmer og rører. Gjennom en vakker, poetisk tekst og eventyrlige tegninger uttrykker forfatteren den store kjærligheten foreldre føler for et lite barn. Forfatteren viser oss en inkluderende, åpen verden, hvor barn kan bli alt de drømmer om. Hva vil du bli? Modig og dristig, kreativ og leken? Det meste er mulig, du kan bli den DU har lyst til å bli.
En bok å drømme seg bort i sammen, igjen og igjen!

«En helt spesiell, fortryllende bok med vakre vers og eventyrlige illustrasjoner. Martins retroaktige tegninger er perfekt for et barnerom – du blir nesten fristet til å rive ut noen av sidene, ramme dem inn og henge dem opp på veggen.»
The New York Times

«Minner litt om klassiske eventyr – men med en forfriskende vri.»
The Atlantic Wire

Til toppen

Om forfatter

Emily Winfield Martin er en prisvinnende amerikansk forfatter og illustratør. Hun er mest kjent for de tre bøkene som er samlet i Alt det fantastiske du kan bli, som har vært på de amerikanske bestselgerlistene i årevis og oppnådd status som moderne klassikere. Hun bor i Portland, Oregon.