Animorphs 1: Invasjonen (Innbundet)

Serie: Animorphs 1

Forfatter:

og

Chris Grine (Illustratør) Line Almhjell (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 232
Illustratør: Grine, Chris
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Animorphs 1
Oversatt av: Almhjell, Line
Serie: Animorphs
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788283731040
Kategori: Tegneserier og Skjønnlitteratur
Alder: 8 - 14
Omtale Animorphs 1: Invasjonen

Invasjonen er første bok i den nye tegneserien Animorphs. Den er spennende, og lett å lese! Passer for både gamere, ferske lesere og erfarne lesere. Boken handler om ungdommer som kan forvandle seg til dyr. Animorphs er perfekt for den som liker spenning og kule tegninger. Alle illustrasjonene er i farger.

Denne tegneserien er basert på en tidligere utgitt serie som også het Animorphs og var en enorm suksess i hele verden med mange millioner solgte bøker! Nå relanseres den i en oppdatert og moderne tegneserie.

En kveld oppdager fem ungdommer et romskip. Om bord er en utenomjordisk krigerprins som gir ungdommene evnen til å skifte utseende. De kan bli til et hvilket som helst dyr. Krigerprinsen forteller at jerkene, en art med utenomjordiske parasitter, har tenkt å invadere jorda. De kryper inn i menneskenes øreganger og tar fullstendig kontroll over dem. Mange mennesker er allerede såkalte kontrollører. Det blir flere og flere for hver dag. Nå må ungdommene kjempe mot jerkene, som finnes i vertskropper fra alle mulige planeter. Og de kan ikke fortelle det til noen. For hvem som helst kan være kontrollør: moren din, broren din, kjæresten din. De kan ikke stole på noen.

Serien er skrevet av K.A. Applegate og Michael Grant, som også står bak serien Gone. Animorphs er illustrert av Chris Grine.

Til toppen

Flere bøker av K. A. Applegate og Michael Grant:

Bøker i serien