Animorphs 2: Gjesten (Innbundet)

Serie: Animorphs 2

Forfatter:

og

Chris Grine (Illustratør) Line Almhjell (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 204
Illustratør: Grine, Chris
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Animorphs 2: The Visitor
Oversatt av: Almhjell, Line
Serie: Animorphs
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788283731231
Kategori: Tegneserier og Skjønnlitteratur
Alder: 8 - 14
Omtale Animorphs 2: Gjesten

En av tidenes største barne- og ungdomsbok-suksesser, endelig som tegneserie! Animorphs er perfekt for alle som liker bestselgeren Amuletten, gamere og bokslukere ­- også de som kanskje ikke er så veldig glad i å lese. Spennende og action-fylt hele veien! Animorphs: Invasjonen er bok 2, og de bør leses kronologisk.

Rachel har ennå ikke kommet seg etter sjokket: Utenomjordiske parasitter, såkalte jerker, truer med å ta over jorda. Nå må hun og vennene redde verden. De er de eneste som vet om trusselen, og de kan ikke stole på noen. For hvem som helst kan være styrt av jerkene. Heldigvis snublet de ved et lykketreff over et romskip som ga dem krefter til å morfe til hvilket som helst dyr de tar på. Ungdommene mistenker at den assisterende rektoren er besatt av en høytstående jerk. Rachel og de andre tar sjansen - de prøver å infiltrere huset hans.

Rachel er tøff. Hun er nesten ikke redd for noe. Men det hun finner inne i huset hans, er kanskje mer enn selv hun kan takle. Gled deg til den superspennende fortsettelsen!

Til toppen

Flere bøker av K. A. Applegate og Michael Grant:

Bøker i serien