Atsjo (Innbundet)

verdens søteste pandabjørn (med verdens villeste nys)

Forfatter:

Adam Rex (Illustratør) Simon Stranger (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 102
Illustratør: Rex, Adam
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Atsjo
Oversatt av: Stranger, Simon
ISBN/EAN: 9788283730005
Kategori: Bildebøker
Alder: 2 - 6
Omtale Atsjo

Bli kjent med ATSJO, verdens mest sjarmerende (og nysete) panda! Når ATSJO nyser, kan hva som helst skje...

En New York Times bestselger fra Neil Gaiman, en av verdens mest populære forfattere. Dette er hans første bok for de aller yngste. Tre koselige og morsomme fortellinger samlet i én tykk bok!

En dag er ATSJO ute i byen med foreldrene sine - men hvordan vil det gå når han kjenner at det begynner å klø i nesa? Dagen etter skal ATSJO og familien på stranden. ATSJO gleder seg til å leke i sanden og vasse i vannet. Men hva vil skje om han nyser på stranden? Siste fortelling handler om ATSJOs første dag på skolen. Han gruer seg. Og håper de andre guttene og jentene er snille. Kommer de til å like ham? Og hva vil skje på skolen? Kommer ATSJO til å gjøre det han er aller flinkest til?

En bok som viser at selv de aller minste kan få store ting til å skje.

Til toppen

Om forfatter

Neil Gaiman (født 1960) er mest kjent for sitt forfatterskap innenfor sjangrene fantasy, horror og science fiction. Han har vunnet gjeve priser som Hugo, Nebula og Bram Stoker Award.

Noen av Gaimans mest kjente verk inkluderer American Gods, Good Omens, og Sandman, som alle har blitt adaptert til TV-serier med stor suksess. Han har også skrevet flere kritikerroste bøker for barn.