Barske bøller – Vanskelig å være snill (Heftet)

Serie: Barske bøller 

Forfatter:

Aaron Blabey (Illustratør) Olav Bjørge (Oversetter) Heidi Sævareid (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 437
Illustratør: Blabey, Aaron
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: The bad guys
Oversatt av: Bjørge, Olav og Sævareid, Heidi
Serie: Barske bøller
ISBN/EAN: 9788283731125
Kategori: Tegneserier og Skjønnlitteratur
Alder: 6 - 9
Omtale Barske bøller – Vanskelig å være snill

Barske bøller kan du nå se på en kino nær deg! Storfilmen er basert på denne bokserien, og denne pocketboka gir deg 3 bøker i 1!
Dette er bøker som er lette og morsomme å lese for barn fra 6-10 år! Du møter verdens aller slemmeste gjeng: Herr Ulv. Mister Hai. Sir Slange. Don Piraja. De er barske og farlige ... og ja, skikkelig BØLLETE BØLLER. Men guttas drøm er å bli STORE HELTER. Som gjør GODE GJERNINGER. Det kan UMULIG gå galt. Eller?

Gjør deg klar for den kuleste boka i hele verden! Boka er gjennomillustrert, lett å lese, hysterisk morsom - og full av action! Aaron Blabey er en av Australias fremste barnebokforfattere. Bøkene dominerer bestselgerlistene der sammen med Gutta i trehuset, og utgis på ca. 30 språk.

Filmen hadde kinopremiere i Norge 29. april. Filmen har ikke nøyaktig samme historie som i bøkene - så her kan du glede deg over unike historier i både bokform og filmformat.

Til toppen

Om forfatter

Aaron Blabey (født 1974) er en australsk, New York Times bestselgende barnebokforfatter. Han har også utmerket seg som illustratør, kunstner, designer og skuespiller. Han er kjent for sine bestselgende barnebokserier, deriblant Barske bøller som er utgitt på ca.30 språk!

Bøker i serien