Beast Quest 1 Ilddragen Ferno (Innbundet)

Serie: Beast Quest 1

Forfatter:

Eva Ulven (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 121
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Beast Quest 1 - Ferno the Fire Dragon
Oversatt av: Ulven, Eva
Serie: Beast Quest
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788283731262
Kategori: Skjønnlitteratur
Alder: 7 - 12
Omtale Beast Quest 1 Ilddragen Ferno

Fantasyserie som skaper leselyst for barn! I BEAST QUEST-serien blir du invitert med på en heroisk ferd gjennom et eventyrlig kongerike fullt av magiske trollmenn, skumle monstre og modige helter. Bøkene er gjennomillustrert i farger, som sammen med de korte, spennende kapitlene gjør BEAST QUEST perfekt for dem som sliter med lesingen - men også for leseglade gutter og jenter.

Kongeriket Avantia er i stor fare! En ond trollmann har forhekset de magiske monstrene som til vanlig beskytter landet. Hvem kan stoppe monstrene fra å ødelegge landet, og bryte forbannelsen som er kastet over Avantia? Tom bor hos onkelen og tanten sin i landsbyen Errinel. Når åkrene i landsbyen under mystiske omstendigheter brenner ned, skjønner Tom at dragen som vokter over kongeriket har snudd seg mot Avantia. Sammen med jegerjenta Helene legger han ut på en ferd for å prøve å redde Avantia fra ilddragen Ferno.

BEAST QUEST-serien har gått sin seiersgang verden over, og finnes også som populær spillapp og spill til Playstation, Nintendo Switch og Xbox. Passer for 7-12 år, og er perfekt for gamere.

Til toppen

Andre utgaver

Beast Quest - Ilddragen Ferno
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Adam Blade:

Bøker i serien