Bjørnen (Innbundet)

Landets sterkeste

Serie: Norges ville dyr 1

Forfatter:

Roger Brendhagen (Illustratør) Esther van Hulsen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2024
Illustratør: Brendhagen, Roger og van Hulsen, Esther
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Bjørnen
Serie: Norges ville dyr
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788283732085
Kategori: Fakta
Alder: 6 - 12
Omtale Bjørnen

Flott faktabok for hele familien, skrevet av en av Norges fremste formidlere av naturkunnskap. Visste du at bjørner ikke går i dvale, men bare sover dypt gjennom vinteren? Eller at de ofte er oppe hele natta om sommeren? Og visste du at bjørner er det eneste rovdyret som bæsjer på seg hvis det blir skremt? Eller at yndlingsmaten er maur og bær? Vet du hvor du kan finne et bjørnehi? Og vet du hvor mange bjørner det er i Norge? Eller hvorfor det ikke er noe lurt å prøve å løpe fra en bjørn? Du vet sikkert at bjørner kan brøle, men vet du at de kan plystre? De kan også grynte som griser, raute som kuer og bjeffe som hunder.

Dette er første bok i praktserien om Norges ville dyr, fra forfatteren av den prisvinnende bestselgeren Det ville Norge, Ole Mathismoen. Unike fotografier i verdensklasse fra Roger Brendhagen, med underholdende og fascinerende tekst. Boka har også illustrasjoner av den prisvinnende kunstneren Esther van Hulsen.
Du har aldri kommet tettere på våre ville dyr!

Til toppen

Flere bøker av Ole Mathismoen:

Om forfatter

Ole Mathismoen har arbeidet som politisk journalist, kommentator, korrespondent og nyhetsjournalist i Aftenposten siden 1984, med miljø-, natur- og klimaspørsmål som spesialområde fra 1987. Han har tidligere gitt ut 13 bøker om natur, klima og miljø.

Bøker i serien