Drageskolen 9: Isdragens frost (Innbundet)

Serie: Drageskolen 9

Forfatter:

Nina De Polonia (Illustratør) Tuva Sverdrup-Thygeson (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 112
Illustratør: De Polonia, Nina
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Dragon Masters 9
Oversatt av: Sverdrup-Thygeson, Tuva
Serie: Drageskolen
Serienummer: 9
ISBN/EAN: 9788283732009
Kategori: Skjønnlitteratur
Alder: 6 - 9
Omtale Drageskolen 9: Isdragens frost

En av verdens mest populære lettlest-serier! Barnebøkene om Drageskolen handler om en vanlig gutt og vennene hans. Og heftige drager, mystiske steiner, en konge, en trollmann og masse magi! Perfekt for barn som skal lese sine første bøker, men også for dem som «sluker» bøker. Drageskolen er en spennende lettlest-serie barna blir hekta på! Bøkene har korte kapitler, masse spenning, og flotte illustrasjoner på hver side. Drageskolen er laget for å være gøy å lese for barn fra 7 til 10 år. Superfengende for barna, og med god pedagogikk i bunn. Bøkene må ikke leses kronologisk.

Denne gang kommer en dragemester som heter Mina til slottet. Hun forteller Brage og vennene at kongeriket hennes langt mot nord har blitt angrepet av en magisk isgigant. Alt ble frosset til is, men Mina klarte å rømme! Bare en ilddrage kan tine opp landet hennes og beseire den grusomme isgiganten. Men Ragna og ilddragen hennes er ikke lenger på slottet! Kan dragemesterne finne dem tidsnok så de får hjulpet den nye vennen sin?

Forfatteren Tracey West er en prisbelønt barnebokforfatter. Hun har jobbet spesielt med lettlestbøker og bøker fra populære serier som Ninjago (LEGO) og Pokémon.

«Korte kapitler, masse action, tøffe illustrasjoner på hver side, og en herlig helt. Dette er en skikkelig underholdende leseopplevelse. Gleder oss til neste bok.» Kirkus Reviews

Til toppen

Andre utgaver

Isdragens frost
Bokmål Nedlastbar lydbok 2024

Flere bøker av Tracey West:

Om forfatter

Tracey West er en amerikansk forfatter. Hun har skrevet mange bøker for barn. Flere av dem er basert på kjente konsept som LEGO Ninjago og POKEMON.

Bøker i serien