Eleanor & Park (Ebok)

Forfatter:

Agnete Øye (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.0 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Eleanor & Park
Oversatt av: Øye, Agnete
ISBN/EAN: 9788293346050
Kategori: Ungdom og ung voksen
Alder: 12 - 16
Omtale Eleanor & Park

Året er 1986. Stedet er Omaha, Nebraska. 16-årige Eleanor har nettopp flyttet til byen med sin mor og småsøsken - og sin utilregnelige stefar. Hun føler seg tykk og bortkommen, og da hun går inn på skolebussen første skoledag, faller hun helt ut med sitt illrøde hår og buksene som holdes sammen av sikkerhetsnåler. Det er bare én ledig plass. Ved siden av Park. Kjekke og kule Park. Som også er utenfor, om enn på sin egen måte.

Neste dag er plassen ved siden av Park ledig i. Langsomt får de øyne opp for hverandre og blir forelsket, sånn som man forelsker seg for første gang, når man er 16 år. Eleanor og Park er to forelskede sekstenåringer som er kloke nok til å vite at den første kjærligheten sjelden varer, men som likevel er modige og desperate nok til å forsøke.

Til toppen

Andre utgaver

Eleanor & Park
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
Eleanor & Park
Bokmål Heftet 2015
Eleanor & Park
Bokmål Innbundet 2014
Om forfatter

Rainbow Rowell er den New York Times bestselgende forfatteren bak Eleanor & Park og Fangirl, samt flere andre romaner, noveller og tegneserier for ungdom og unge voksne. Når hun ikke skriver leser hun tegneserier, hører på musikk og drømmer om å reise. Som flere av sine karakterer, bor hun i Omaha, Nebraska.

www.rainbowrowell.com