En ny baby og følelsene mine (Innbundet)

Forfatter:

Maurèen Poignonec (Illustratør) Live Øra Danielsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 32
Illustratør: Poignonec, Maurèen
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Le livre de mes émotions: Maman attend un bébé
Oversatt av: Danielsen, Live Øra
ISBN/EAN: 9788283731958
Kategori: Bildebøker
Alder: 2 - 6
Omtale En ny baby og følelsene mine

En perfekt bok for alle som skal bli storesøsken, i den bestselgende FØLELSENE-serien. Interaktiv bok med klaffer som er morsom og nyttig for alle nye storesøsken fra 2-6 år. Noe helt spesielt skal snart skje: Mamma skal få en baby! Laurits er veldig spent, for han skal bli storebror! Men hvordan blir det når babyen og han må dele på mamma og pappa? Kommer mamma og pappa til å ha like mye tid til ham? Mange følelser farer gjennom hodet hans: Han føler seg glad, sint, sjalu og stolt. Å bli storesøsken er ikke bare-bare! Men hvis man snakker sammen om alle følelsene, blir det litt lettere.
En ny baby og følelsene mine er skrevet av Stéphanie Couturier, som er utdannet terapeut. Med bakgrunn i sitt langvarige arbeid med følelser og stresshåndtering har hun oppnådd stor suksess med bøkene om barnas følelsesliv. Boka tar leseren med gjennom gjenkjennelige situasjoner, forklarer følelsene som gjerne oppstår og gir oppmuntring og tips til hvordan man kan takle dem. Boka er i samme format som bestselgeren Skolestart og følelsene mine, og har morsomme klaffer som skaper en interaktiv lesestund for små og store.

Til toppen

Om forfatter

Stéphanie Couturier (født 1978) er en fransk forfatter. Hun er utdannet psykomotorisk terapeut og underviser i sofrologi, et fag som handler om å hjelpe mennesker med å balansere kropp og sinn, og ta kontroll over mentale tilstander. Med bakgrunn i sitt langvarige arbeid med følelser, stresshåndtering og oppmerksomt nærvær har Couturier skrevet en lang rekke bøker for barn og voksne om barns følelsesliv. Fire bøker har hittil kommet ut på norsk.