Forelska? 2 – Kjærlighetssorg (Innbundet)

Serie: Forelska? 2

Forfatter:

Maya (Illustratør) Cecilie Weiss-Andersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 104
Illustratør: Maya
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Coeur Collège 2: Chagrins d'amour
Oversatt av: Weiss-Andersen, Cecilie
Serie: Forelska?
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788283731880
Kategori: Tegneserier
Alder: 8 - 12
Omtale Forelska? 2 – Kjærlighetssorg

Tegneserien Forelska? tar opp velkjente tema som forelskelse og kjærlighetssorg, vennskap og ensomhet, familieliv og skilsmisse – og den kilende følelsen i magen når den du liker ekstra godt ser i din retning.

Lina er veldig forelska. Hun kan nesten ikke slutte å snakke om Noah! Men Gabrielle har det ikke så lett: Foreldrene krangler mer enn noen gang, og nå som Lina bare er opptatt med kjæresten sin, har hun ingen å snakke med. Eller kanskje mystiske Adele kan hjelpe? Hun sitter alltid alene i friminuttene … Så hva skjer når Noah blir med i den populære gjengen på skolen? Hvem kan Lina snakke med når hun plutselig trenger en venn selv?

Dette er en tegneserie å forelske seg i! Både når det kiler i magen og gjør vondt i hjertet ... Mangainspirerte illustrasjoner. Passer best fra 10 år og oppover.

Til toppen

Flere bøker av BeKa:

Anmeldelser Forelska? 2 – Kjærlighetssorg

«Du trenger ikke å kjenne deg igjen i problemene (i alle fall ikke alle) for å verdsette empatien i historien, men det er som om serieskaperne prøver å si til oss på en tilnærmet direkte måte: Du er ikke alene. Alt tyder på at «Forelska?» fortsetter, men bind en og to utgjør nå en svært fin og fullendt historie om sorg og trøst.» Trond Sätre, Serienett

Cappelen Damm

Til toppen

Bøker i serien