FRNK har dinosaurer og kannibaler i hælene (Innbundet)

Serie: FRNK 3

Forfatter:

Brice Cossu (Illustratør) Live Øra Danielsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 128
Illustratør: Cossu, Brice
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: FRNCK 5: Cannibales, FRNCK 6: Dinosaures
Oversatt av: Danielsen, Live Øra
Serie: FRNK
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788283731965
Kategori: Tegneserier
Omtale FRNK har dinosaurer og kannibaler i hælene

Fargerike illustrasjoner, helsprø påfunn og fantasifull spenning gjør dette til en perfekt tegneserie for både jenter og gutter. Morsom, actionfylt og gripende!

13 år gamle Frank er STUCK i steinalderen! Etter at han snublet gjennom en portal som førte ham til forhistorisk tid, må han prøve å overleve blant mammuter og huleboere. Og nå er alt han tenker på, å komme seg hjem. For her finnes det verken pizza eller mobildekning, og burgeren må jaktes på og knertes før den kan spises.

Etter å ha unnslippet et vulkanutbrudd, skylder stammen på Frank for at Gurgle og Leonardo er forsvunnet. Verre skal det bli: Plutselig skilles han fra stammen, og befinner seg på den andre siden av elva. Hvem er den mystiske mannen han møter der, som snakker om at han har blitt angrepet av en dinosaur? Og er det ikke på denne siden av elva at kannibalene bor? Det tryggeste er nok å finne stammen igjen, men bare synd at de er sinte på ham og at Frank ikke kan svømme …

Bøkene passer perfekt for 8-14 år.

Til toppen

Flere bøker av Olivier Bocquet:

Anmeldelser FRNK har dinosaurer og kannibaler i hælene

«En glede å lese»

Trond Sätre, Serienett.no

«Serien er full av breial og visuelt sterk humor med mye slapstick, velegnet til å påkalle unge leseres oppmerksomhet, samtidig som det er en ordentlig historie med ordentlige karakterer på bunn her.»

Trond Sätre, Serienett.no

«Dette er veltegnet og velfortalt ungdomsaction, en portalfantasy der foreldreløse og skoleleie Frank bokstavelig talt ramler tilbake til steinalderen.»

Øyvind Holen, Dagens Næringsliv

Til toppen

Bøker i serien