FRNK rykker tilbake til start (Innbundet)

Serie: FRNK 1

Forfatter:

Brice Cossu (Illustratør) Live Øra Danielsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 111
Illustratør: Cossu, Brice
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: FRNCK 1. Le début du commencement. FRNCK 2. Le baptême du feu
Oversatt av: Danielsen, Live Øra
Serie: FRNK
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788283731590
Kategori: Tegneserier og Skjønnlitteratur
Alder: 8 - 14
Omtale FRNK rykker tilbake til start

FRNK er en ny barnebokserie spekket med action, spenning og humor! Fargerike illustrasjoner, helsprø påfunn og fantasifull spenning gjør dette til en perfekt tegneserie for både jenter og gutter. FRNK rykker tilbake til start er proppfull av leseglede på hver side! Her får du fantasirikdommen til Amuletten-serien og den sprø humoren fra de populære Gutta i trehuset-bøkene. En pageturner barna blir hekta på.

13 år gamle Frank har bodd hele livet på barnehjem. Etter å ha blitt lovet bort til nok en håpløs fosterfamilie, bestemmer han seg for å rømme og lete etter stedet der han ble funnet som baby. Men ting går ikke som planlagt, og før han aner ordet av det, har han snublet gjennom en mystisk portal og inn i en merkelig verden, full av sabeltanntigre og huleboere. Kan det stemme at Frank har havnet i steinalderen? Har de virkelig ikke funnet opp vokaler her ennå? Og viktigst: Kan han klare å overleve blant livsfarlige dyr og korka kannibaler?

Til toppen

Anmeldelser FRNK rykker tilbake til start

«Serien er full av breial og visuelt sterk humor med mye slapstick, velegnet til å påkalle unge leseres oppmerksomhet, samtidig som det er en ordentlig historie med ordentlige karakterer på bunn her. Tilby barna komikk til de kan verdsette også de gradvis mer seriøse aspektene.»

«Tegningene er noe mangainspirert, og dandert med utsøkte farger som gjør steinalderverdenen farlig vakker.»

Trond Sätre, serienett.no

«Veltegnet og velfortalt ungdomsaction»

Øyvind Holen, DN

Til toppen

Bøker i serien