Gutta i trehuset dør (nesten) av sine egne vitser (Heftet)

Forfatter:

og

Ruben Stranger (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 325
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: The treehouse joke book
Oversatt av: Stranger, Ruben
ISBN/EAN: 9788283731507
Alder: 8 - 12
Omtale Gutta i trehuset dør (nesten) av sine egne vitser

Se opp for latterbombe fra GUTTA I TREHUSET! Denne gangen har de laget en vitsebok som er så morsom at de holder på å le seg i hjel av sine egne vitser. Er du en av mange lesere som har ventet på en bok som kan gi deg latterkrampe på hver side? En bok som rett og slett kan få deg til å le deg i hjel? Fortvil ikke: Her er den!

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Terry Denton og Andy Griffiths:

Om forfatter

Andy Griffiths (født 1961) er Australias mest populære barnebokforfatter. Han har skrevet over 50 bøker. I løpet av de siste 15 årene har Andys bøker vært på New York Times bestselgerliste, vunnet over 50 priser, vist som tegnefilm på TV, satt opp som teater - bl.a. på Sydney Opera House - og solgt over fem millioner eksemplarer over hele verden.

Andy Griffiths samarbeider tett med illustratør Terry Denton og de har laget mange populære serier sammen. Serien om gutta i trehuset ble raskt en favoritt blant leserne, og vant i tillegg den australske bokhandlerprisen i 2012.

Andy Griffiths jobber også med leselyst hos barn som ikke leser så mye. Han er ambassadør for The Indigenous Literacy Foundation som hjelper barn på barnehjem og i fosterfamilier.