Gutta i trehuset forteller vitser til de får lattersjokk (Innbundet)

Serie: Gutta i trehuset 

Forfatter:

og

Live Øra Danielsen (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 317
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Treehouse Joke Book 2
Oversatt av: Danielsen, Live Øra
Serie: Gutta i trehuset
ISBN/EAN: 9788283731217
Alder: 8 - 12
Omtale Gutta i trehuset forteller vitser til de får lattersjokk

Verdens morsomste vitser, med latterkrampe-garanti! Trodde du at du allerede hadde lest verdens morsomste vitsebok? Da tok du feil - her er den nemlig! Gutta i trehuset har laget en vitsebok som vil få deg til å rulle på gulvet i latterkrampe! Enten du er liten eller stor, kort eller lang, liker dyregåter eller kelnervitser, ninjaer, snegler eller roboter: Her finner du garantert noe for deg! Boka inneholder massevis av morsomme tegninger på hver side og også tidenes høyeste vits! Gled deg til timevis med leseglede! Advarsel: Kan gi varig lattersjokk.

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Terry Denton og Andy Griffiths:

Om forfatter

Andy Griffiths (født 1961) er Australias mest populære barnebokforfatter. Han har skrevet over 50 bøker. I løpet av de siste 15 årene har Andys bøker vært på New York Times bestselgerliste, vunnet over 50 priser, vist som tegnefilm på TV, satt opp som teater - bl.a. på Sydney Opera House - og solgt over fem millioner eksemplarer over hele verden.

Andy Griffiths samarbeider tett med illustratør Terry Denton og de har laget mange populære serier sammen. Serien om gutta i trehuset ble raskt en favoritt blant leserne, og vant i tillegg den australske bokhandlerprisen i 2012.

Andy Griffiths jobber også med leselyst hos barn som ikke leser så mye. Han er ambassadør for The Indigenous Literacy Foundation som hjelper barn på barnehjem og i fosterfamilier.

Bøker i serien