Gutta i trehuset går bitte litt bananas (Innbundet)

Serie: Gutta i trehuset 

Forfatter:

Terry Denton (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 200
Illustratør: Denton, Terry
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Treehouse Fun Book 2
Serie: Gutta i trehuset
ISBN/EAN: 9788283730173
Kategori: Skjønnlitteratur
Alder: 9 - 12
Omtale Gutta i trehuset går bitte litt bananas

Timevis med moro for alle som liker Gutta i trehuset. Hjelp Andy og Terry med å skrive nye historier! Lag din egen tidsmaskin, og reis i tid og rom! Bortfinn ting, sammen med professor Stupido! Og hvem vinner krangelen mellom Andy og Terry? DU bestemmer!

Dette er garantert årets mest underholdende bok, der DU er med på å lage all moroa.

Til toppen

Flere bøker av Andy Griffiths:

Om forfatter

Andy Griffiths (født 1961) er Australias mest populære barnebokforfatter. Han har skrevet over 50 bøker. I løpet av de siste 15 årene har Andys bøker vært på New York Times bestselgerliste, vunnet over 50 priser, vist som tegnefilm på TV, satt opp som teater - bl.a. på Sydney Opera House - og solgt over fem millioner eksemplarer over hele verden.

Andy Griffiths samarbeider tett med illustratør Terry Denton og de har laget mange populære serier sammen. Serien om gutta i trehuset ble raskt en favoritt blant leserne, og vant i tillegg den australske bokhandlerprisen i 2012.

Andy Griffiths jobber også med leselyst hos barn som ikke leser så mye. Han er ambassadør for The Indigenous Literacy Foundation som hjelper barn på barnehjem og i fosterfamilier.

Bøker i serien