Gutta i trehuset med 104 etasjer (Innbundet)

Serie: Gutta i trehuset 8

Forfatter:

Terry Denton (Illustratør) Hege Mehren (Oversetter) Simon Stranger (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 357
Illustratør: Denton, Terry
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: The 104-storey treehouse
Oversatt av: Mehren, Hege og Stranger, Simon
Serie: Gutta i trehuset
Serienummer: 8
ISBN/EAN: 9788283730319
Alder: 8 - 14
Omtale Gutta i trehuset med 104 etasjer

Bli med Andy og Terry opp i det 104-etasjes trehuset! De har bygd tretten nye etasjer siden sist, inkludert en uendelig trapp, en rape-bank og til og med en stor festning. Men Andy og Terry må kjempe mot tiden for å finne en morsom historie til den neste boken. Andy har fått tannverk, og da er det ikke lett å skrive … Derfor blir han og Terry enige om å kjøpe en «Vitse-penn 2000», sånn at de skal klare å skrive ferdig boken. Problemet er bare at pennen koster ti millioner kroner, og at våre to helter bare har ti kroner … Dermed begynner arbeidet med å tjene inn pengene de trenger. Hva er det egentlig som ikke kan gå galt?

Hva venter du på? Bli med opp!

Til toppen

Andre utgaver

Gutta i trehuset med 104 etasjer
Bokmål Heftet 2020
Gutta i trehuset med 104 etasjer
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Andy Griffiths:

Om forfatter

Andy Griffiths (født 1961) er Australias mest populære barnebokforfatter. Han har skrevet over 50 bøker. I løpet av de siste 15 årene har Andys bøker vært på New York Times bestselgerliste, vunnet over 50 priser, vist som tegnefilm på TV, satt opp som teater - bl.a. på Sydney Opera House - og solgt over fem millioner eksemplarer over hele verden.

Andy Griffiths samarbeider tett med illustratør Terry Denton og de har laget mange populære serier sammen. Serien om gutta i trehuset ble raskt en favoritt blant leserne, og vant i tillegg den australske bokhandlerprisen i 2012.

Andy Griffiths jobber også med leselyst hos barn som ikke leser så mye. Han er ambassadør for The Indigenous Literacy Foundation som hjelper barn på barnehjem og i fosterfamilier.

Bøker i serien