Gutta i trehuset med 156 etasjer ser dobbelt (Innbundet)

Serie: Gutta i trehuset 12

Forfatter:

Terry Denton (Illustratør) Simon Stranger (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 288
Illustratør: Denton, Terry
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: 156-Storey Treehouse
Oversatt av: Stranger, Simon
Serie: Gutta i trehuset
Serienummer: 12
ISBN/EAN: 9788283731576
Kategori: Skjønnlitteratur
Alder: 8 - 12
Omtale Gutta i trehuset med 156 etasjer ser dobbelt

13 nye etasjer i en av Norges mest populære barnebok-serier for 8-12-åringer - en garantert favoritt!

Bli med opp i verdens høyeste trehus. Noensinne! Gutta har bygd 13 helt nye etasjer, med blant annet en rekordknusingsetasje, en etasje med superstinkende ting, en egen bane for kampestein-kasting og en mysteriemaskin. Gutta har også en klonemaskin. Hva skjer når de får uventet besøk og klarer å klone gjesten? Ikke bare én gang, eller to ganger, men EKSTREMT MANGE GANGER? Gled deg til MANGE-DOBBEL moro i trehuset!

Bestselgerne om Gutta i trehuset er morsomme og spennende, lette å lese, og har illustrasjoner på hver side. Serien har solgt over en halv million i Norge, og vil garantert gi leselyst og leseglede.

Til toppen

Andre utgaver

Gutta i trehuset med 156 etasjer ser dobbelt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Andy Griffiths:

Om forfatter

Andy Griffiths (født 1961) er Australias mest populære barnebokforfatter. Han har skrevet over 50 bøker. I løpet av de siste 15 årene har Andys bøker vært på New York Times bestselgerliste, vunnet over 50 priser, vist som tegnefilm på TV, satt opp som teater - bl.a. på Sydney Opera House - og solgt over fem millioner eksemplarer over hele verden.

Andy Griffiths samarbeider tett med illustratør Terry Denton og de har laget mange populære serier sammen. Serien om gutta i trehuset ble raskt en favoritt blant leserne, og vant i tillegg den australske bokhandlerprisen i 2012.

Andy Griffiths jobber også med leselyst hos barn som ikke leser så mye. Han er ambassadør for The Indigenous Literacy Foundation som hjelper barn på barnehjem og i fosterfamilier.

Bøker i serien