Gutta i trehuset med 169 etasjer begynner IKKE på skolen. For det har de ikke lyst til. (Innbundet)

Serie: Gutta i trehuset 13

Forfatter:

Terry Denton (Illustratør) Hege Mehren (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 272
Illustratør: Denton, Terry
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: The 169-Storey Treehouse
Oversatt av: Mehren, Hege
Serie: Gutta i trehuset
Serienummer: 13
ISBN/EAN: 9788283731835
Kategori: Skjønnlitteratur
Alder: 8 - 12
Omtale Gutta i trehuset med 169 etasjer begynner IKKE på skolen. For det har de ikke lyst til.

Den store finalen i en av Norges mest populære barnebok-serier for 8-12-åringer! Bli med opp i verdens høyeste trehus, som har blitt hele 169 etasjer høyt. Og se opp for FIS! Gutta i trehuset har aldri gått på skolen. Det har Første-Inspektør for Skulk (FIS), Ole Skulkerud, funnet ut. Nå har han kommet til trehuset for å få gutta til å begynne på skolen. Det har de ikke så veldig lyst til. Faktisk har de absolutt NULL lyst til det. Men hva skjer når Skulkerud tvinger dem med seg til skolen? Gled deg til den sprøeste skoledagen noensinne!
Bestselgerne om Gutta i trehuset er morsomme og spennende, og lette å lese, med illustrasjoner på hver side. Serien har solgt over en halv million i Norge, og vil garantert gi leselyst og leseglede. Bøkene trenger ikke leses kronologisk.

Til toppen

Flere bøker av Andy Griffiths:

Om forfatter

Andy Griffiths (født 1961) er Australias mest populære barnebokforfatter. Han har skrevet over 50 bøker. I løpet av de siste 15 årene har Andys bøker vært på New York Times bestselgerliste, vunnet over 50 priser, vist som tegnefilm på TV, satt opp som teater - bl.a. på Sydney Opera House - og solgt over fem millioner eksemplarer over hele verden.

Andy Griffiths samarbeider tett med illustratør Terry Denton og de har laget mange populære serier sammen. Serien om gutta i trehuset ble raskt en favoritt blant leserne, og vant i tillegg den australske bokhandlerprisen i 2012.

Andy Griffiths jobber også med leselyst hos barn som ikke leser så mye. Han er ambassadør for The Indigenous Literacy Foundation som hjelper barn på barnehjem og i fosterfamilier.

Bøker i serien