Gutta i trehuset med 26 etasjer praktutgave i farger (Innbundet)

Serie: Gutta i trehuset 2

Forfatter:

Terry Denton (Illustratør) Hege Mehren (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2024
Illustratør: Denton, Terry
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: The 26-storey treehouse
Oversatt av: Mehren, Hege
Serie: Gutta i trehuset
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788283732139
Kategori: Skjønnlitteratur
Alder: 8 - 12
Omtale Gutta i trehuset med 26 etasjer praktutgave i farger

En av Norges mest populære barnebøker - nå i praktutgave i farger! Denne fargelagte utgaven er den perfekte gaveboka til gamle og nye fans av Gutta i trehuset. Dette er morsomme bøker med masse illustrasjoner. Bøkene er kjent for å gi barn leselyst!

Andy og Terry bor i et trehus. Men det er ikke et vanlig trehus. Det er verdens mest spennende trehus, med 26 etasjer! Gutta har en skøytebane til pingviner, en arena for gjørmebryting, et anti-gravitasjonskammer, en meksikansk rodeo-okse, en automatisk tatoveringsmaskin, en iskrembutikk med 78 smaker og en robot kalt Edward Iskremhånd som servitør. Årets morsomste gavebok! (Garanti.)

Til toppen

Flere bøker av Andy Griffiths:

Om forfatter

Andy Griffiths (født 1961) er Australias mest populære barnebokforfatter. Han har skrevet over 50 bøker. I løpet av de siste 15 årene har Andys bøker vært på New York Times bestselgerliste, vunnet over 50 priser, vist som tegnefilm på TV, satt opp som teater - bl.a. på Sydney Opera House - og solgt over fem millioner eksemplarer over hele verden.

Andy Griffiths samarbeider tett med illustratør Terry Denton og de har laget mange populære serier sammen. Serien om gutta i trehuset ble raskt en favoritt blant leserne, og vant i tillegg den australske bokhandlerprisen i 2012.

Andy Griffiths jobber også med leselyst hos barn som ikke leser så mye. Han er ambassadør for The Indigenous Literacy Foundation som hjelper barn på barnehjem og i fosterfamilier.

Bøker i serien