Gutta i trehuset med 65 etasjer (Heftet)

som viser seg å ikke være godkjent av bygningsetaten (og som derfor må rives)!

Serie: Gutta i trehuset 5

Forfatter:

Terry Denton (Illustratør) Hege Mehren (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 381
Illustratør: Denton, Terry
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: The 65-storey treehouse
Oversatt av: Mehren, Hege
Serie: Gutta i trehuset
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788293346890
Kategori: Skjønnlitteratur
Alder: 9 - 12
Omtale Gutta i trehuset med 65 etasjer

Gutta i trehuset er en serie med lettleste, illustrerte bøker som har fanget en hel generasjon av unge lesere. Et anarkistisk og lekent univers som behandler humor med det aller største alvor.

Denne gang viser det seg at Andy og Terry aldri har søkt om tillatelse til å bygge et trehus med 65 etasjer. Haibassenget er forbudt. Rommet hvor de sjonglerer med motorsager er for farlig, og etasjen med kvikksand og eksploderende øyeepler bryter alle lover og regler. Da en bygningskontrollør kommer og sier at hele treet må rives, er tiden knapp for Andy og Terry. Så får de en genial idé, men vil de rekke det i tide?

Til toppen

Andre utgaver

Gutta i trehuset med 65 etasjer
Bokmål Innbundet 2015
Gutta i trehuset med 65 etasjer
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Om forfatter

Andy Griffiths (født 1961) er Australias mest populære barnebokforfatter. Han har skrevet over 50 bøker. I løpet av de siste 15 årene har Andys bøker vært på New York Times bestselgerliste, vunnet over 50 priser, vist som tegnefilm på TV, satt opp som teater - bl.a. på Sydney Opera House - og solgt over fem millioner eksemplarer over hele verden.

Andy Griffiths samarbeider tett med illustratør Terry Denton og de har laget mange populære serier sammen. Serien om gutta i trehuset ble raskt en favoritt blant leserne, og vant i tillegg den australske bokhandlerprisen i 2012.

Andy Griffiths jobber også med leselyst hos barn som ikke leser så mye. Han er ambassadør for The Indigenous Literacy Foundation som hjelper barn på barnehjem og i fosterfamilier.

Bøker i serien