Gutta i trehuset presenterer verdens tykkeste bok noensinne (Innbundet)

Serie: Gutta i trehuset 

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 959
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Treehouse series
Serie: Gutta i trehuset
ISBN/EAN: 9788283730395
Kategori: Skjønnlitteratur
Alder: 8 - 12
Omtale Gutta i trehuset presenterer verdens tykkeste bok noensinne

En herlig samlebok fra Gutta i trehuset! Her får du de tre første bøkene i serien, pluss masse eksklusivt bonusmateriale. Få svar på absolutt alt du lurte på om Gutta i trehuset (men aldri turte å spørre om). Boka er innbundet i (nesten) 100 % ekte haiskinn. Eksklusiv utgave, begrenset opplag! Aldri har så mye moro vært samlet mellom to permer (garanti).

Til toppen

Flere bøker av Terry Denton og Andy Griffiths:

Om forfatter

Andy Griffiths (født 1961) er Australias mest populære barnebokforfatter. Han har skrevet over 50 bøker. I løpet av de siste 15 årene har Andys bøker vært på New York Times bestselgerliste, vunnet over 50 priser, vist som tegnefilm på TV, satt opp som teater - bl.a. på Sydney Opera House - og solgt over fem millioner eksemplarer over hele verden.

Andy Griffiths samarbeider tett med illustratør Terry Denton og de har laget mange populære serier sammen. Serien om gutta i trehuset ble raskt en favoritt blant leserne, og vant i tillegg den australske bokhandlerprisen i 2012.

Andy Griffiths jobber også med leselyst hos barn som ikke leser så mye. Han er ambassadør for The Indigenous Literacy Foundation som hjelper barn på barnehjem og i fosterfamilier.

Bøker i serien