Gutta i trehusets ekstremt hemmelige historier av Andy Griffiths (Nedlastbar lydbok)

Gutta i trehusets ekstremt hemmelige historier (Nedlastbar lydbok)

Serie: Gutta i trehuset 16

Forfatter:

Terry Denton (Illustratør) Simon Stranger (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2023
Innleser: Nilsen, Erlend Klarholm
Illustratør: Denton, Terry
Spilletid: 1:45
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Treehouse Tales
Oversatt av: Stranger, Simon
Serie: Gutta i trehuset
Serienummer: 16
ISBN/EAN: 9788202809140
Kategori: Lydbøker og Skjønnlitteratur
Alder: 8 - 12
Omtale Gutta i trehusets ekstremt hemmelige historier

Denne lydboka inneholder fortellinger som var altfor sprø til å komme med i noen av de andre bøkene i serien. Du er advart!


Hvis du er som de fleste lytterne av GUTTA I TREHUSET, lurer du sikkert på hvorfor du aldri har fått høre om da Terry skylte Andy ned i do. Eller om dagen da gutta dyttet stoler opp i nesene sine. For ikke å snakke om hvordan en høydehopp-konkurranse endte opp som en høydeROPE-konkurranse. Og det er det en grunn til: Disse historiene er jo FULLSTENDIG SUPERSPRØ, og derfor SUPERHEMMELIGE. Andy og Terry har bestemt at de ikke skal ikke høres av NOEN. Før nå. Men ikke kom og si at vi ikke advarte deg!

Til toppen

Om forfatter

Andy Griffiths (født 1961) er Australias mest populære barnebokforfatter. Han har skrevet over 50 bøker. I løpet av de siste 15 årene har Andys bøker vært på New York Times bestselgerliste, vunnet over 50 priser, vist som tegnefilm på TV, satt opp som teater - bl.a. på Sydney Opera House - og solgt over fem millioner eksemplarer over hele verden.

Andy Griffiths samarbeider tett med illustratør Terry Denton og de har laget mange populære serier sammen. Serien om gutta i trehuset ble raskt en favoritt blant leserne, og vant i tillegg den australske bokhandlerprisen i 2012.

Andy Griffiths jobber også med leselyst hos barn som ikke leser så mye. Han er ambassadør for The Indigenous Literacy Foundation som hjelper barn på barnehjem og i fosterfamilier.

Bøker i serien