Historium (Innbundet)

– fortidens hemmeligheter

Serie: Velkommen til museet 

Forfatter:

Richard Wilkinson (Illustratør) Simon Stranger (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 95
Illustratør: Wilkinson, Richard
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Historium
Oversatt av: Stranger, Simon
Serie: Velkommen til museet
ISBN/EAN: 9788293346371
Kategori: Fakta
Alder: 7 - 99
Omtale Historium

Visste du at aztekerne spilte med en med en gummiball som var så tung at de fikk indre skader av det? Har du hørt om keiseren som risset inn beskjeder til folket på søyler over hele landet? Og vet du egentlig hvordan Colosseum fikk navnet sitt?

Historium er oppfølgeren til praktverket Animalium. Boken er laget som et museum over fortiden, med nydelige, håndtegnede illustrasjoner av smykker, sverd, vaser og skulpturer. Her kan leseren bla seg gjennom verdenshistorien, se sammenhengene mellom forskjellige sivilisasjoner, og lære om oldtiden på en helt ny måte. Forbløffende fakta og imponerende illustrasjoner!

Richard Wilkinson er en selvlært illustratør. Han bor og arbeider i Brighton, England. Wilkinson har tidligere samarbeidet med New Scientist, Intelligent Life,TIME og Ted Baker. Jo Nelson studerte moderne og antikke språk ved universitetet i Cambridge. Hun har forsket og skrevet faktabøker i 15 år.

Til toppen

Om forfatter
Jo Nelson har studert moderne og antikke språk ved universitetet i Cambridge. Hun har forsket og skrevet faktabøker i mer enn 15 år.
Bøker i serien