Kokotopia i renessansen (Innbundet)

Oppfinnelser, oppdagere og 40 røvere

Serie: Kokotopia 5

Forfatter:

Helena Lindholm (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2024
Illustratør: Lindholm, Helena
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Kokotopia i renessansen
Serie: Kokotopia
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788283732023
Kategori: Skjønnlitteratur
Alder: 8 - 12
Omtale Kokotopia i renessansen

Simon Stranger har skrevet verdenshistoriens morsomste verdenshistorie for 8­–12-åringer, med tegninger på hver side. KOKOTOPIA er barnebøker som er like komiske som de er lærerike. Denne gangen er Simon og vennen Helena i renessansen. Her får du mysterier, magiske lamper, helikoptre som NESTEN kan fly ... ALT du kan ønske deg av en god bok! Simon og Helena må ned på havets bunn, på jakt etter skjulte skatter. Simon tror ikke han klarer å holde pusten så lenge, men heldigvis møter de Leonardo da Vinci, som har funnet opp en ubåt. Og den er cirka 50 % trygg … Gled deg til en bok som er like MORSOM som den er LÆRERIK! Oppdagerne, kunstnerne og oppfinnerne har aldri vært morsommere. Mona Lisas smil har aldri vært lurere. Og har du lurt på hvorfor Mona Lisa smiler så lurt? Endelig får du svaret! Det er – nei, forresten, du må lese boka.

Simon Stranger og Helene Lindholms barnebok-serie er full av humor, med herlige illustrasjoner på hver side. Dette er perfekte barnebøker for barn som liker å le masse og også lære litt, med garantert leseglede fra første til siste side. Bøkene har blitt sammenlignet med de populære barnebøkene om Gutta i trehuset og TV-serien Det var en gang et menneske. De har fått gode anmeldelser, blant annet terningkast 5 i VG, og er Simon Strangers mest kjente bøker for barn. Garantert leselyst!

Til toppen

Flere bøker av Simon Stranger:

Om forfatter

Simon Stranger (f. 1976) debuterte som barnebokforfatter med bildeboka Krusedullen (2005). Året etter mottok han Riksmålsprisen for Gjengangeren. Ungdomsromanene Barsakh (2009), Verdensredderne (2012) og De som ikke finnes (2014) er solgt til oversettelse i flere land. Blant voksne lesere er han kanskje mest kjent for romanen Leksikon om lys og mørke (2018). Serien Kokotopia er en ellevill reise gjennom historien.

Bøker i serien