Lightfall 2: Skyggen (Innbundet)

Serie: Lightfall 2

Forfatter:

Kristian Baardsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 247
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lightfall 2
Oversatt av: Baardsen, Kristian
Serie: Lightfall
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788283730838
Kategori: Tegneserier og Skjønnlitteratur
Alder: 8 - 12
Omtale Lightfall 2: Skyggen

En lettlest tegneserie i særklasse, med herlige personer, masse humor og spenning, og en magisk og vakker verden. Illustrasjonene er en fryd for øyet! Perfekt for 7-12-åringer - og alle som liker Amuletten! Universet er en blanding av Amuletten, Star Wars og Ringenes herre. Fantasifull og fantastisk tegneserie for alle som elsker spenning, humor og merkelige verdener.

Bli med til den magiske planeten Irpa. Bea og Cad er bestevenner litt utenom det vanlige. Hun er et menneske. Han er en galdurianer. De må legge ut på et stort eventyr for å redde verdenen sin - ellers kommer den til å havne i et evig mørke. Dette er andre bok i serien.
Lightfall er laget av Tim Probert. Tim Probert har illustrert barnebøker, blader og reklame, men dette er den første bokserien han har skrevet og illustrert helt på egenhånd. Han leder animasjonsstudioet Aardman Nathan Love, og bor i New York.

«Vakkert! Et univers du har lyst til å dra til» Amuletten-forfatter Kazu Kibuishi

«En av årets beste bøker 2020» (Kirkus Reviews om bok 1)

«Boken er en fryd (…) imponerer med et filmatisk driv over rutene. (...) Venter allerede utålmodig på neste bok. Men det er vel verdt å gi Probert tid til å fylle de neste bøkene med like godt innhold som det vi ser her.» Marianne Morild, Serienett

Til toppen

Flere bøker av Tim Probert:

Anmeldelser Lightfall 2: Skyggen

«Vakkert! Et univers du har lyst til å dra til» Amuletten-forfatter Kazu Kibuishi

«En av årets beste bøker 2020» Kirkus Reviews om bok 1

«Boken er en fryd (…) imponerer med et filmatisk driv over rutene. (...) Venter allerede utålmodig på neste bok. Men det er vel verdt å gi Probert tid til å fylle de neste bøkene med like godt innhold som det vi ser her.» Marianne Morild, Serienett om bok 1

Cappelen Damm

Til toppen

Om forfatter

Tim Probert er forfatter og illustratør, og har vært med på å fargelegge Amuletten-serien. I tillegg til å lage bøker, jobber han med prosjekter for Nickelodeon, Coca-Cola, Kellogg's, Candy Crush og andre, og er kunstnerisk leder for Aardman Nathan Love. Han bor i New York sammen med kone og to katter.

Bøker i serien