Min magiske mamma og enhjørningen (Innbundet)

Serie: Min magiske mamma 3

Forfatter:

Nina Aspen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 173
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Mummy Fairy and Me: Unicorn Wishes
Oversatt av: Aspen, Nina
Serie: Min magiske mamma
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788283730906
Kategori: Skjønnlitteratur
Alder: 6 - 11
Omtale Min magiske mamma og enhjørningen

Magisk feelgood for 6-11 år! Feer, magi og enhjørninger ... kan man ønske seg noe mer av en bok? Denne er lettlest og morsom, med illustrasjoner på alle sider. Ella ser ut som en helt vanlig jente fra en helt vanlig familie. Men alt er ikke helt sånn som det ser ut ... Mammaen hennes kan nemlig forvandle seg til en fe! Og når Ella blir større, kommer også hun til å få magiske krefter ... Og hun er ikke i tvil om hva hun skal trylle fram først: en glitrende enhjørning! Men trylling er mye vanskeligere enn det ser ut som. Klarer Ella å lære seg alle de magiske triksene? Eller kan drømmene hennes bli virkelighet, også uten magi?

Sophie Kinsella er en av verdens mestselgende forfattere. Voksenserien En shopaholikers bekjennelser er solgt i millionopplag. Min magiske mamma er hennes første serie for barn.

“Som sukkerspinn for unge lesere.” Kirkus


Til toppen

Andre utgaver

Min magiske mamma og enhjørningen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Sophie Kinsella:

Om forfatter

Sophie Kinsella er en britisk forfatter. Bøkene hennes er oversatt til mer enn 40 språk. Kinsella er mest kjent for bøkene om Becky Bloomwood, Shopoholiker-serien. Min magiske mamma er hennes første serie for barn.

Bøker i serien