Mynte: Minnenes forbannelse (Innbundet)

Forfatter:

Ingrid Senje (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 153
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Menta
Oversatt av: Senje, Ingrid
ISBN/EAN: 9788283731491
Kategori: Skjønnlitteratur
Alder: 10 - 16
Omtale Mynte: Minnenes forbannelse

Mynte: Minnenes forbannelse er en spennende og vakker fortelling om en ung persons første møte med døden. Denne barne- og ungdomsboka kombinerer spenning og mystikk i en fortelling om vennskap og kjærlighet - og å akseptere følelser som kommer med tap. Slående vakre tegninger, overnaturlige innslag og en hovedperson som både gutter og jenter vil kjenne seg igjen i, gjør Mynte til en sjelden perle.

Lamia er tett knyttet til hunden sin Otto og naboen Marta, som har en frodig hage full av urter. Lamia er klok og sterk, men blir sterkt preget når både Otto og Marta dør med kort tids mellomrom. Ikke lenge etter begynner merkelige ting å skje i nabolaget. Hva er lydene Lamia hører fra hagen om natta? Hvem lusker i skyggene fra gatelyktene? Og hva er egentlig greia med han rare nye nabogutten som lukter mynte?

Passer best for 10-16 år, men vil være til glede også for 16+!

Til toppen

Anmeldelser Mynte: Minnenes forbannelse

«Ekstremt rik på detaljer og vakkert tegnet»

«Universet og karakterene er vakkert og elegant tegnet frem. Detaljrikdommen (…) er imponerende. Utsnittene er filmatiske, med mange forskjellige vinkler; oversiktsbilder og nærbilder. Fargene er behagelige, varme og duse. Når det gjelder det visuelle universet kunne jeg godt stupt inn i sidene blitt der en liten stund. (…) Galli har levert en vakker, referanserik bok, med sympatiske karakterer.»

Marianne Lauritsen, serienett.no

Til toppen

Om forfatter

Christian Galli (f. 1993 i Parma, Italia) er en italiensk tegneserieskaper, som debuterte i 2018 med tegneserien Il calore della neve. Han er utdannet ved l’Accademia di Belle Arti di Bologna og den internasjonale tegneserieskolen i Reggia.