Oppdagere og eventyrere fra POTEBY (Innbundet)

Serie: Poteby 3

Forfatter:

Kristian Baardsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 80
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Animal Explorers
Oversatt av: Baardsen, Kristian
Serie: Poteby
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788283730982
Kategori: Bildebøker
Alder: 3 - 6
Omtale Oppdagere og eventyrere fra POTEBY

En herlig sjarmerende høytlesningsbok om Poteby! Hva skjer når to av Potebys innbyggere drar ut av byen for å utforske verden? I denne boken får du to historier om to modige dyr på oppdagelsesferd. Boken er nydelig illustrert med fine tegninger i farger. Fortellingene fra Poteby innbyr til høytlesning for barn i barnehagealder, og dette blir raskt en ny høytlesningsfavoritt!

Iselin Isbjørn er på vei til jungelen, på en eventyrlig reise! Hun er på jakt etter noe veldig, veldig sjelden som nesten er helt umulig å finne. Men hun har ikke tenkt å gi seg! Terje Tiger er også eventyrlysten. Han har veldig lyst til å utforske det dype, mørke havet. Men han er bare fem år. Og er han modig nok? Og hvor kan han finne en ubåt?

Barnebøkene om Poteby har blitt moderne klassikere for barnehage-barn. Det er flotte gavebøker, og perfekte som nattafortellinger. Dette er bøker som leses igjen og igjen (og igjen... ). Bøkene passer svært godt for barn i alderen 3 til 5 år.

Til toppen

Andre utgaver

Poteby - I jungelen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2024
Poteby - På havets bunn
Bokmål Nedlastbar lydbok 2024

Flere bøker av Sharon Rentta:

Om forfatter

Sharon Rentta er en britisk barnebokillustratør og forfatter. Hun har en bachelor i grafisk design, samt en mastergrad i Children’s Book Illustration. Hun skriver og illustrerer egne bøker, men er også prisbelønnet for sitt samarbeid med andre.

Bøker i serien