Oseanium (Innbundet)

– bli med ned i dypet

Serie: Velkommen til museet 

Forfatter:

Teagan White (Illustratør) Line Almhjell (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 96
Illustratør: White, Teagan
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Oceanarium
Oversatt av: Almhjell, Line
Serie: Velkommen til museet
ISBN/EAN: 9788283731019
Kategori: Fakta
Alder: 7 - 99
Omtale Oseanium

Oppfølgeren til Animalium og de andre prakt-faktabøkene i samme serie. Hvorfor ser jorda blå ut fra verdensrommet? Fordi det aller meste av overflaten er dekket av vann. Det gjør kloden vår annerledes enn alle de andre planetene i solsystemet. Kanskje alle andre planeter i universet. Det er fordi vi har vann, at det kan være liv på jorda.

Bli med ut på havet, og ned i dypet! Bli kjent med de som lever der, fra bitte små alger til de største levende vesenene som noen gang har eksistert. Og se hvorfor livene våre er så avhengig av havet. En flott gavebok, tilpasset norske forhold. Dette er en faktabok om havet for barn, og passer for hele familien.

Loveday Trinick er marinebiolog, og jobber med å holde foredrag for skolebarn i alle aldere om havet, og hvorfor det er så viktig for oss. Ved å inspirere barn, håper hun at nye generasjoner blir flinkere til å ta vare på havet. Teagan White er pseudonym for to kunstnere. Mange av verkene deres tar for seg forholdet mellom natur og mennesker. De er også engasjert i arbeidet med å ta vare på verdenshavene.

Til toppen

Om forfatter

Loveday Trinick er marinebiolog, og jobber med å holde foredrag for skolebarn i alle aldere om havet, og hvorfor det er så viktig for oss. Ved å inspirere barn, håper hun at nye generasjoner blir flinkere til å ta vare på havet.

Bøker i serien