POTE-gjengen (Innbundet)

Serie: POTE-gjengen 1

Forfatter:

og

Rune R. Moen (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 165
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Paws 1
Oversatt av: Moen, Rune R.
Serie: POTE-gjengen
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788283731682
Kategori: Tegneserier og Skjønnlitteratur
Alder: 7 - 12
Omtale POTE-gjengen

Endelig en tegneserie for alle som liker kjæledyr! En «Barnevaktklubben med kjæledyr» som også passer for litt yngre lesere. Perfekt for 6-12 år, med populære temaer som dyr og vennskap.
Møt bestevennene Greta, Pernille og Kim. De er forskjellige på nesten alle måter, men de har noe viktig til felles: Alle går i samme klasse, og alle ELSKER dyr. Men av ulike grunner kan ingen av dem ha sitt eget kjæledyr …
Og hva skal de gjøre da …?
Jentene tenker ut en løsning som gjør at de kan få bruke dagene med sine pelskledde venner. For heldigvis er det mange i nabolaget som trenger hundepassere etter skoletid. Dermed er POTE-gjengen født! (POTE står for Pelskledde Og TobeintE.)
Det viser seg tidlig at det er vanskeligere enn de hadde trodd å passe dyr. Spesielt når alle jentene er så forskjellige. De er uenige om absolutt alt, og snart fører kranglingen til en stor hundekrise. Kan de klare å redde vennskapet, eller vil POTE-gjengen bli historie?
Hovedkarakterene er ulike typer – her finner alle en de kan identifisere seg med. Hundene har også forskjellige personligheter, og er veldig sjarmerende!
Laget av to som har jobbet med alle større tegneserieforlag i USA, inkludert Marvel og DC. Nathan Fairbairn har jobbet med tegneserier som Spiderman og Batman. Han begynte med POTE-gjengen for å dele tegneserie-lidenskapen sin med datteren. Michele Assarasakorn har jobbet med en rekke tegneserier for blant annet Marvel.

«Blir garantert en favoritt blant fans av Barnevaktklubben og Raina Telgemeier. Så morsom at du kommer til å le høyt, og den er skikkelig hjertevarm.» School Library Journal, starred review

«En skikkelig hjertevarmende historie om vennskap og masse, masse hunder. En super ny serie for alle som digger Raina Telgemeier.» Booklist

Til toppen

Flere bøker av Michele Assarasakorn og Nathan Fairbairn:

Anmeldelser POTE-gjengen

«Barnevaktklubben med en moderne tvist (...) en historie som både er sjarmerende, underholdende og engasjerende. (...) En søt bok for lesere på barneskolen.» Øyvind Holen, DN

Øyvind Holen, Dagens Næringsliv

Til toppen

Om forfatter

Michele Assarasakorn flyttet til Toronto fra hjembyen Bangkok for å studere konseptdesign for film og videospill. Hun jobbet med animasjon før hun fikk fargeleggingsoppdrag for blant annet DC, Marvel og Dark Horse. Michele debuterte som illustratør med POTE-gjengen i samarbeid med Nathan Fairbairn.

Nathan Fairbairn er en prisbelønnet canadisk tegneserieskaper. Han har blant annet jobbet med Marvel, DC og Image og har hatt flere verk inne på New York Times-bestselgerlisten. Nå jobber han aktivt med barnebokserien POTE-gjengen i samarbeid med Michele Assarasakorn.

Bøker i serien