Rema: Mysteriet med den blå tåken (Innbundet)

Forfatter:

Kristian Baardsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 250
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Rema Chronicles: Realm of the Blue Mist
Oversatt av: Baardsen, Kristian
ISBN/EAN: 9788283731378
Kategori: Tegneserier og Skjønnlitteratur
Alder: 9 - 16
Omtale Rema: Mysteriet med den blå tåken

En spennende serie for AMULETTEN-fans, utgitt av Kazu Kibuishis studio, Bolt City! I Amy Kim Kibuishis tegneserie REMA: MYSTERIET MED DEN BLÅ TÅKEN blir barn og ungdom kjent med et nytt og spennende fantasy-univers, spekket med mystikk, romantikk og eventyrlige reiser til en annen verden!

Tabby Simon er en tenåringsjente helt utenom det vanlige. Da faren hennes blir funnet død etter å ha undersøkt en mystisk blå tåke som lekker ut av et tre, skjønner Tabby at noe merkelig er på ferde, og at hun er den eneste som kan finne ut hva som egentlig skjedde. Da hun en natt går for å undersøke treet, trer hun inn i en portal og havner i en fjern, magisk verden, der hun møter den vakre, mystiske Filip. Snart blir det tydelig at mysteriet med den blå tåken er større enn Tabby kunne ane. Kan Filip hjelpe Tabby å løse gåten med farens død? Og vil hun i det hele tatt komme seg hjem igjen?

Kazu Kibuishis prisbelønte AMULETTEN-serie har gitt norske barn tegneserie-dilla! REMA: MYSTERIET MED DEN BLÅ TÅKEN er en spennende historie som vil trollbinde både nye lesere og fans av Amuletten med sine flotte illustrasjoner i farger. Passer for 9–16 år.

Til toppen

Anmeldelser Rema: Mysteriet med den blå tåken

Ungdommelig, romantisk portalfantasy 24.05.2022

"forfatteren formidler effektivt og relaterbart for sin tiltenkte målgruppe, som er 9–16. (...) det skal bli spennende å se hvordan dette utvikler seg. Jeg liker at det skrives seriøs romantisk fantasy for denne målgruppen."

Tina Søreng Christensen, Serienett.no

Til toppen