Skolestart og følelsene mine (Innbundet)

Forfatter:

Maurèen Poignonec (Illustratør) Kristian Baardsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 40
Illustratør: Poignonec, Maurèen
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Le livre de mes émotions: À l'école
Oversatt av: Baardsen, Kristian
ISBN/EAN: 9788283731729
Kategori: Bildebøker
Alder: 3 - 6
Omtale Skolestart og følelsene mine

Skolestart kan vekke mange og store følelelser i en liten person! Barneboken Skolestart og følelsene mine tar barna med gjennom gjenkjennelige situasjoner, forklarer følelsene som gjerne oppstår og gir oppmuntring og konkrete tips til hvordan de kan takle dem. Med morsomme klaffer og vakre illustrasjoner skaper Skolestart og følelsene mine en hyggelig lesestund for liten og stor.
I dag er en stor dag for Selma. Hun skal begynne på skolen. Men for små folk er gjerne store dager full av STORE følelser. I løpet av skoledagen skal Selma gå gjennom nesten alle følelsene som finnes: spenning, nervøsitet, glede, redsel, tristhet, bekymring, irritasjon, lengsel – og lykke. For å begynne på skolen kan være kjempefint, særlig hvis man vet hva man går til!

Til toppen

Om forfatter

Stéphanie Couturier (født 1978) er en fransk forfatter. Hun er utdannet psykomotorisk terapeut og underviser i sofrologi, et fag som handler om å hjelpe mennesker med å balansere kropp og sinn, og ta kontroll over mentale tilstander. Med bakgrunn i sitt langvarige arbeid med følelser, stresshåndtering og oppmerksomt nærvær har Couturier skrevet en lang rekke bøker for barn og voksne om barns følelsesliv. Fire bøker har hittil kommet ut på norsk.