Store panda og Lille drage (Innbundet)

Forfatter:

Kristian Baardsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 158
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Big Panda and Tiny Dragon
Oversatt av: Baardsen, Kristian
ISBN/EAN: 9788283731422
Omtale Store panda og Lille drage

En gavebok med visdomsord og vakre illustrasjoner som gir inspirasjon, trøst og oppmuntring til lesere i alle aldre. En hjertevarmende gave til en du er glad i - også deg selv!
To venner legger ut på en lang reise, gjennom alle årstidene, dag og natt, i regn og sol. Etter hvert som de trasker av gårde, finner de håp og inspirasjon i verden rundt seg, og innser at uansett hvor kaldt og mørkt det kan bli, kommer alltid våren og sommeren tilbake.

Store panda og Lille drage har berørt lesere over hele verden. Den internasjonale bestselgeren er inspirert av buddhistisk filosofi, som hjalp forfatteren og kunstneren James Norbury gjennom en tøff periode i livet. Boka er illustrert med flotte akvareller.

«Hva er viktigst,» spurte Store panda, «reisen eller målet?»
«Den du reiser sammen med,» svarte Lille drage.

«Tegningene har sjarmen til Ole Brumm, og teksten har tyngden til eldgamle visdomsord.» THE GUARDIAN

Til toppen

Anmeldelser Store panda og Lille drage

«Tegningene har sjarmen til Ole Brumm, og teksten har tyngden til eldgamle visdomsord.» THE GUARDIAN

Cappelen Damm

Til toppen

Om forfatter


James Norbury bor i Swansea sammen med kona og syv katter. Han har skrevet og tegnet så lenge han kan huske, og er veldig glad i dyr og naturen. Han studerte zoologi på universitetet. I en tøff periode i livet begynte han å studere buddhistisk og østlig filosofi. Mye av det han lærte, hjalp ham gjennom den vanskelige tiden, og dette har han forsøkt å samle i korte tekster og vakre illustrasjoner i boka Store panda og Lille drage. Målet hans har vært å gjøre store filosofiske tanker og ideer tilgjengelige i form av tegninger og korte samtaler. Boka er allerede solgt til en lang rekke land.