Tut og kjør i Poteby (Innbundet)

en passe stor og passe liten by hvor dyrene kjører tog, tar fly (hvis de rekker det) og noen ganger må på sykehuset, som kan være litt skummelt, men heldigvis går det bra til slutt

Serie: Poteby 

Forfatter:

Sharon Rentta (Illustratør) Simon Stranger (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 112
Illustratør: Rentta, Sharon
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: A day with the animal doctors ; A day at the animal airport ; A day with the animal railway
Oversatt av: Stranger, Simon
Serie: Poteby
ISBN/EAN: 9788293346623
Kategori: Bildebøker
Alder: 3 - 6
Omtale Tut og kjør i Poteby

Den andre boken om livet til dyrene i verdens mest sjarmerende by! Denne gang blir vi tatt med til tre nye og spennende steder: sykehuset, togstasjonen og flyplassen.

Kasper Katt og bestefaren elsker tog! Bli med når de reiser med alle tog du kan tenke deg, fra damptog til Sebraekspressen. Kanskje Kasper til og med får lov til å kjøre litt? Les også om Tone Tapir, som er med mamma på jobb. Hun er lege. Det blir en litt kaotisk dag på sykehuset ... Ute på flyplassen skal Kristian og Kaja Koala på ferie med familien sin. De går på oppdagelsesferd på flyplassen, for det er så mye spennende der - men de må passe på at de rekker flyet!

Til toppen

Om forfatter

Sharon Rentta er en britisk barnebokillustratør og forfatter. Hun har en bachelor i grafisk design, samt en mastergrad i Children’s Book Illustration. Hun skriver og illustrerer egne bøker, men er også prisbelønnet for sitt samarbeid med andre.

Bøker i serien