Ulven (Innbundet)

Skogens smarteste

Serie: Norges ville dyr 2

Forfatter:

og

Esther van Hulsen (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2024
Illustratør: van Hulsen, Esther
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Ulven
Serie: Norges ville dyr
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788283732092
Kategori: Fakta
Alder: 6 - 12
Omtale Ulven

En praktfull faktabok for hele familien, skrevet av en av Norges fremste formidlere av naturkunnskap. Vet du at ulven er skogens smarteste? Bare noen få ville dyr samarbeider når de jakter. Ulvene er mestere til å samarbeide, akkurat som løvene og delfinene. Ulven er stammor til alle tamme hunder, og den er livredd for mennesker. Vet du hvorfor ulvene uler? Det er for å varsle andre ulveflokker om at dette området er opptatt. Et ulvehyl kan høres en mil unna. Dette er andre bok i praktserien om Norges ville dyr, fra forfatteren av den prisvinnende bestselgeren Det ville Norge, Ole Mathismoen. Unike fotografier i verdensklasse fra Roger Brendhagen , med underholdende og fascinerende tekst. Boka har også illustrasjoner av den prisvinnende kunstneren Esther van Hulsen.

Du har aldri kommet tettere på våre ville dyr!

Til toppen

Flere bøker av Roger Brendhagen og Ole Mathismoen:

Om forfatter

Roger Brendhagen har jobbet som naturfotograf i over 20 år, og sitter som leder i Norske Naturfotografer/NN. Han reiser rundt i verden og tar bilder 300 dager i året.

Ole Mathismoen har arbeidet som politisk journalist, kommentator, korrespondent og nyhetsjournalist i Aftenposten siden 1984, med miljø-, natur- og klimaspørsmål som spesialområde fra 1987. Han har tidligere gitt ut 13 bøker om natur, klima og miljø.

Bøker i serien