Bøkene har alt nye lesere kan ønske seg: drager, trollmenn, konger, superkrefter, magi, humor og spenning.

Vi følger noen utvalgte barn som skal lære å temme drager for kongen. Da må de være både tøffe og tålmodige. Barna får møte sine utvalgte drager, de må lære om dragestell og finne ut hvilke spesielle krefter akkurat deres drage har! Så må de bruke disse kreftene på en god måte, og samarbeide med hverandre.

Bøkene er veldig spennende med korte og fengende kapitler som gjør at man bare må lese videre!

Klikk gjerne på bildet eller overskriften for å lese mer om hvorfor denne lettlestserien er verdt å se nærmere på.

 

Foreldre kan merke seg at dette er grundige gjennomarbeidede bøker med fokus på at de skal være lettleste – uten å være enkle eller kjedelige av den grunn! Det betyr at det er lagt ekstra vekt på setningsoppbygging, valg av ord, bruk av gjentakelser og oppbygging av spenningskurve.

Tekstene er grundig gjennomgått med flere lettlest-rådgivere, også fra foreningen Leser søker bok

Serien er bygd opp for å gjøre barn til sterkere lesere, på barnas premisser. Og barn liker serier, hvor de kan følge personer de blir kjent med gjennom mange bøker.

Forfatteren Tracey West har jobbet mye med ulike seriekonsept for barn og vet hva som skal til for å få barn hekta. Her er forfatterens egen hjemmeside.

Bøkene om Drageskolen har flotte illustrasjoner på alle sidene. I tillegg får barna morsomme oppgaver og spørsmål bak i boka som stimulerer leseforståelsen og språkutviklingen.

Men aller viktigst er det at disse bøkene er morsomme og spennende å lese. For det skal være gøy å lese!

 

Bli med til Drageskolen og bli kjent med alle dragene du også! Serien passer både for jenter og gutter fra 6 - 10 år.