Geir Moen

Anmeldelser

"Klok prompehumor (...) «Hvis du bare skal lese én bok om ei laktoseintolerant ku i år, er det like greit å lese denne.» Slik ble Geir Moens barnebokdebut promovert av forlaget i fjor. Og jeg slutter meg helhjertet til. Fortellingen om det blyge mobbeofferet Laila, er helt fantastisk morsom. Klok er den også, på tross av den naive prompehumoren. (…) Her er fargesterke, rene, «barnevennlige» flater, og den blyge Laila har en uttrykksfylt sødme, der hun fryses ut av de kule kuene."

Cathrine Krøger, Dagbladet

"Ustyrtelig morsom bok. Og nesten uten at vi merker det sniker det seg kanskje inn litt kunnskap og noen holdninger til både det ene og det andre."

Ingeborg Marie Jensen, Stavanger Aftenblad

"Hvis du skal lese bare én bok om ei laktoseintolerant ku i år, er denne et godt valg. Bæsj, tiss og promp er morsomt når du er fire år. Det er morsomt når du er trettiåtte år også, hvis det presenteres så festlig som i denne barneboka fra Geir Moen."

Kine Søreng Hernes, Gudbrandsdølen Dagningen

"(...) dette er en skikkelig kul barnebok, med hjertet på riktig sted. (...) De er de gøyale, uventede og røffe strekene og tegningene som bærer denne boka - i tillegg til en ganske morsom idé. Språket er tegneserieaktig minimert, og har attitude. Her er vi langt unna de snille og pene tegningene som vi kan finne i barnebøker, og boka har absolutt action over seg."

Helga Lilleland, Varden

Bibliografi

2012 - Laila er laktoseintolerant