Amuletten 9: Bølgerytteren (Innbundet)

Serie: Amuletten 9

Forfatter:

Tuva Sverdrup-Thygeson (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 260
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Amulet 9: Waverider
Oversatt av: Sverdrup-Thygeson, Tuva
Serie: Amuletten
Serienummer: 9
ISBN/EAN: 9788283730845
Kategori: Tegneserier
Alder: 8 - 12
Omtale Amuletten 9: Bølgerytteren

Den store finalen i Norges mest populære tegneserie. Dette er boka alle har ventet på!

Emily forstår endelig steinens kraft, og vet hva hun må gjøre for å forsvare Alledia fra skyggene. Mens hun reiser til Tyfon for å hjelpe moren sin og Navin, vender prins Trellis tilbake til alvenes kongerike. Der må han slåss for å redde landsmennene sine og ta et oppgjør med dem som har stjålet makten mens landet har vært uten en konge. Et truende mørke henger over alle steinvoktere, og nye og gamle venner må samarbeide for å erobre makten – og overleve …

Den bestselgende Amuletten-serien har tatt norske lesere med storm. Perfekt for 8-14 år, men også eldre lesere vil ha glede av denne fantastiske tegneserien.

Til toppen

Flere bøker av Kazu Kibuishi:

Anmeldelser Amuletten 9: Bølgerytteren

«Utrolig spennende (...) Å lese boka er nesten som å se en film, eller spille et spill. Jeg anbefaler serien til jenter og gutter fra 8–13 år, både de som leser mye og de som ikke har lest så mye før.»

Stine Andrea Heggen, Avisen Hadeland

Dette har fansen venta på 20.02.2024

«Dette har fansen venta på (...) Ei verdig, handlingsmetta og tankevekkjande avslutning på serien (...) Her gnistrar det frå kvart oppslag (...) Det er ein fryd for auget å sjå alle dei måleriske detaljane og korleis nyansane i fargetonane er endå rikare enn i tidlegare bøker. Ein fest for auget (...) og som lesar blir eg dratt rett inn. (...) ei verdig og fullgod avslutning der mange ulike trådar og historier er tilfredsstillande avrunda.»

Anne Elisabeth Kaldhol, Serienett.no

Til toppen

Om forfatter

Kazu Kibuishi (født 1978) er en amerikansk forfatter og illustratør, opprinnelig fra Tokyo, Japan. Kibuishi har medvirket i en rekke anerkjente prosjekter, og har også illustrert de nye omslagene i Harry Potter-serien. Kazu Kibuishi har skrevet og tegnet serien "Amuletten".

Bøker i serien