Drageskolen 10: Drømmen om Regnbuedragen (Innbundet)

Serie: Drageskolen 10

Forfatter:

Damien Jones (Illustratør) Tuva Sverdrup-Thygeson (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2024
Illustratør: Jones, Damien
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Dragon Masters 10
Oversatt av: Sverdrup-Thygeson, Tuva
Serie: Drageskolen
Serienummer: 10
ISBN/EAN: 9788283732061
Kategori: Skjønnlitteratur
Alder: 7 - 10
Omtale Drageskolen 10: Drømmen om Regnbuedragen

De bestselgende lettlest-bøkene om Drageskolen handler om en vanlig gutt og vennene hans. Og heftige drager, mystiske steiner, en konge, en trollmann og masse magi! Perfekt for barn som skal lese sine første bøker, men også for dem som «sluker» bøker. Drageskolen er en av verdens mest populære lettlest-serier. Dette er spennende bøker barna blir hekta på! Bøkene har korte kapitler, masse spenning, og flotte illustrasjoner på hver side. Drageskolen er laget for å være gøy å lese for barn fra 7 til 10 år. Superfengende for barna, og med god pedagogikk i bunn. Bøkene må ikke leses kronologisk. Denne gang har Brage en rar drøm, om en regnbuedrage som er fanget i en hule. Han lurer på om drømmen kan være sann. Prøver dragen å be om hjelp? Trollmannen Griff bruker den magiske dragesteinen for å finne ut mer - og oppdager en ny dragemester! Brage og Anna må reise langt for å finne dragemesteren og regnbuedragen. Men hvordan skal de klare å finne hulen? Og hvorfor er regnbuedragen fanget der? Dragemesterne har en vanskelig reise foran seg!

Tracey West er en prisbelønt barnebokforfatter. Hun har jobbet spesielt med lettlestbøker og bøker fra populære serier som Ninjago (LEGO) og Pokémon.

Til toppen

Flere bøker av Tracey West:

Om forfatter

Tracey West er en amerikansk forfatter. Hun har skrevet mange bøker for barn. Flere av dem er basert på kjente konsept som LEGO Ninjago og POKEMON.

Bøker i serien