Drageskolen 2: Mysteriet med soldragen (Innbundet)

Serie: Drageskolen 2

Forfatter:

Damien Jones (Illustratør) Rune R. Moen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 111
Illustratør: Jones, Damien
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Dragon Masters 2
Oversatt av: Moen, Rune R.
Serie: Drageskolen
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788283731064
Kategori: Skjønnlitteratur
Alder: 6 - 9
Omtale Drageskolen 2: Mysteriet med soldragen

En spennende lettlest-serie om en vanlig gutt og vennene hans. Og heftige drager, mystiske steiner, en konge, en trollmann og masse magi! En av dragene på Drageskolen har blitt syk. Trollmannen prøver å gjøre den frisk, men magien ser ikke ut til å virke. Kan Brages drage bruke superkreftene sine? Bli med på en spennende tur rundt hele verden, på jakt etter noe som kan gjøre dragen frisk igjen! Superkrefter, humor og spenning, her får du alt du kan ønske deg av en god bok.
Det har aldri vært morsommere å være ny leser fra 7 til 10 år. Du blir garantert hekta! Lettlest og spennende, med kule illustrasjoner på hver side.

Dette er andre bok i en av verdens mest populære lettlest-serier. Drageskolen er laget for å være gøy å lese, særlig med tanke på de som skal lese sine første bøker. Men den passer også for såkalte reserlesere.

Tracey West er en prisbelønt barnebokforfatter. Hun har jobbet spesielt med lettlestbøker og bøker fra kjente seriekonsepter som Ninjago (LEGO) og Pokémon.

”Korte kapitler, masse action, tøffe illustrasjoner på hver side, og en herlig helt – en skikkelig underholdende leseopplevelse. Gleder oss til neste bok.” Kirkus Reviews

Til toppen

Andre utgaver

Mysteriet med soldragen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Tracey West:

Om forfatter

Tracey West er en amerikansk forfatter. Hun har skrevet mange bøker for barn. Flere av dem er basert på kjente konsept som LEGO Ninjago og POKEMON.

Bøker i serien