Gutta i trehuset tegner, tenker og tuller i alle etasjene (Heftet)

Serie: Gutta i trehuset 

Forfatter:

og

Terry Denton (Illustratør) Simon Stranger (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Illustratør: Denton, Terry
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: The treehouse fun book
Oversatt av: Stranger, Simon
Serie: Gutta i trehuset
ISBN/EAN: 9788283730210
Kategori: Skjønnlitteratur
Alder: 9 - 12
Omtale Gutta i trehuset tegner, tenker og tuller i alle etasjene

Ny bok for alle som elsker Gutta i trehuset - og som drømmer om å tegne sin egen etasje i trehuset. Hjelp gutta med å skrive fortellinger! Lag tegninger! Løs oppgaver som er nesten UMULIGE! Og ikke minst: BORT-FINN ting!

ADVARSEL! Boken passer ikke for folk som hater å le og kose seg. Boka har samme format og utforming som de andre bøkene om Gutta i trehuset.

Til toppen

Flere bøker av Andy Griffiths og Jill Griffiths:

Om forfatter

Andy Griffiths (født 1961) er Australias mest populære barnebokforfatter. Han har skrevet over 50 bøker. I løpet av de siste 15 årene har Andys bøker vært på New York Times bestselgerliste, vunnet over 50 priser, vist som tegnefilm på TV, satt opp som teater - bl.a. på Sydney Opera House - og solgt over fem millioner eksemplarer over hele verden.

Andy Griffiths samarbeider tett med illustratør Terry Denton og de har laget mange populære serier sammen. Serien om gutta i trehuset ble raskt en favoritt blant leserne, og vant i tillegg den australske bokhandlerprisen i 2012.

Andy Griffiths jobber også med leselyst hos barn som ikke leser så mye. Han er ambassadør for The Indigenous Literacy Foundation som hjelper barn på barnehjem og i fosterfamilier.

Bøker i serien