Herlig ny tegneserie om den første forelskelsen:

Når det kiler i magen - og gjør vondt i hjertet ...

Fontini feirer ti år!

Les mer om barnebøker og lesing her

Herlig myldrebok om bursdag:

Den store bursdagen i Eventyrskogen

Siden vi i Fontini har bursdag må vi jo få trekke frem denne nydelige boka som handler om bursdag!

 En helt spesiell myldrebok, perfekt for 2–6 år. Lær om årstidene, finn alt som gjemmer seg i skogen, les den koselige teksten på rim, og nyt de vakre illustrasjonene.

Bli med på bursdagsfeiringen av skogens eldste tre, som fyller 500 år! Skogen er et magisk sted å utforske sammen, og denne vakre boka tar dere med på en tur gjennom årstidene. Bjørn og vennene hans planlegger stor bursdagsfeiring. Let og finn alt som gjemmer seg i den magiske skogen. En fin bok å lese høyt fra og kose seg med sammen. Nattabok, faktabok og myldrebok i ett. Gjendiktet av Håkon Viggen, oversetter av blant andre Dr. Seuss og Beatrice Potter.

 

Ny vakker praktutgave av bestselgeren:

Gutten, muldvarpen, reven og hesten - animasjonshistorien

Dette er hjertevarm gavebok til en du er glad i, eller bare til deg selv! En gavebok til alle anledninger. Passer til gamle og nye lesere, både voksne og barn.

En vakker praktutgave av bestselgeren som ble kåret til årets beste bok av bokhandlere i både England og USA, utvidet med ny tekst og nye illustrasjoner. Dette er boka bak filmen som vant Oscar og BAFTA for Beste animerte kortfilm.

Møt fire uvanlige venner: gutten, muldvarpen, reven og hesten - og utforsk verden sammen med dem. En oppløftende og inspirerende fortelling om vennskap og håp. Om hvor modig man må være for å be om hjelp. Om verdien av å være snill - mot andre, men også mot seg selv. Og når er man egentlig lykkelig? Og finnes det noe problem som ikke blir bedre av litt kake?

Enda en kul bok om bursdager:

Min magiske mamma og verdens beste bursdag

Vi er i bursdagsmodus og har funnet frem en bok til om bursdagsfeiring! Denne feiringen gikk kanskje litt over styr - men det er morsomt å lese.

Min magiske mamma er en morsom serie for 6-11 år fra den bestselgende feelgood-forfatteren Sophie Kinsella! Ella ser ut som en helt vanlig jente fra en helt vanlig familie. Men alt er ikke helt sånn som det ser ut ... Mammaen til Ella kan nemlig forvandle seg til en fe! Snart har Ella bursdag - kanskje den blir helt magisk?

«Jeg bare  lese! Det er sånn man fanger barns leselyst!» Boktokig, Eva Boström