Nytt år - nye muligheter: denne gir inspirasjon!

Du er super

Det er gøy å lykkes, og morsomt å holde på med noe man liker! Alle – absolutt hvem som helst – kan bli bedre til det de har lyst til. Gå-på-vilje og selvtillit kan hjelpe deg på alle områder i livet, enten det er skole og vennskap eller sport og hobbyer. Denne boka viser deg hvordan.

 

Dette er boka for alle de flinke jentene som får toppkarakterer, men fremdeles ikke synes de er gode nok. Det er boka for de som unngår å prøve noe nytt, fordi de er overbevist om at de aldri vil klare det uansett.  Det er også boka for de som har drømmer som de lurer på hvordan de skal klare å realisere.

 

Årets mest nyttige bok for ungdom.

Nå finnes de tre første bøkene i den populære serien som nedlastbare lydbøker. Masse morsomme lydeffekter!

Gutta i trehuset med 13 etasjer

Andy og Terry bor i et trehus. Men det er ikke et vanlig trehus. Det er verdens mest spennende trehus med 13 etasjer, en bowlingbane, et gjennomsiktig svømmebasseng, et hemmelig underjordisk laboratorium, en marshmallowsmaskin som skyter godsaker inn i munnen din hver gang du er sulten. 

Livet i trehuset hadde vært perfekt for Andy og Terry hvis ikke de ikke måtte skrive sine neste bok ... 

 

Ny, vakker barnebokklassiker

Alt du kan bli

En ny barnebok-klassiker for de aller minste! Verdens vakreste gavebok til dåp, baby shower og bursdag. Påkostet gavebok med tre fortellinger som varmer og rører. Gjennom en vakker, poetisk tekst og eventyrlige tegninger uttrykker forfatteren den store kjærligheten foreldre føler for et lite barn. Forfatteren viser oss en inkluderende, åpen verden, hvor barn kan bli alt de drømmer om. Hva vil du bli? Modig og dristig, kreativ og leken? Det meste er mulig, du kan bli den DU har lyst til å bli.
En bok å drømme seg bort i sammen, igjen og igjen!

«En helt spesiell, fortryllende bok med vakre vers og eventyrlige illustrasjoner. Martins retroaktige tegninger er perfekt for et barnerom – du blir nesten fristet til å rive ut noen av sidene, ramme dem inn og henge dem opp på veggen.»
The New York Times

«Minner litt om klassiske eventyr – men med en forfriskende vri.»
The Atlantic Wire